Sterling sølv øreringe

Fordele ved at købe sterling sølv øreringe

Sølv har været et værdifuldt metal så længe nogen kan huske. Den værdi, der har været forbundet med sølv både som udsmyknings-metal og til at lave mønter i har eksisteret siden antikken.

Andet brug af sølv har også udviklet sig gennem tiden efterhånden som sølvets karakteristika forstås bedre og bedre. Et vigtigt område hvor sølv bruges meget i dag er til smykker.

 

Normalt bruges sølv ikke alene, men i kombination med andre metaller, der tilsammen skaber hvad vi kender som legeringer.

Disse legeringer findes i adskillige typer, afhængig af hvor mange procent sølv og hvor mange procent andre metaller de indeholder. En af dem er sterlingsølv, som er en simpel kombination af kobber, nikkel eller andre metaller. Øreringe laves normalt af sterlingsølv på grund af de fordele denne legering tilbyder.

3 tips til at købe sterling sølv øreringe

Har du brug for at par tips og ideer til når du skal købe dit næste par sterlingsølv øreringe? Der er et par ting, der kan hjælpe dig med at vide hvilket par der vil se bedst ud til dig og vil hjælpe dig med at indsnævre valgmulighederne.

Som du nok er klar over findes der forskellige stilarter, designs, og størrelse på markedet. Det bedste at gøre er at indsnævre mulighederne så du ved præcis hvad det er du leder efter når du begynder at købe.

1. Valg af type

Den første ting der bør overvejes ved køb af sterlingsølvøreringe er hvilken stil du vil købe. Det er en meget vigtig beslutning, fordi den vil have en effekt på de næste valg du skal træffe.

Der findes sølv creoler, sølv ørestikker og andre at vælge imellem for at skabe lige præcis det look du ønsker.

2. Design der matcher din stil

Den næste ting at overveje når du køber sterling sølv øreringe er at beslutte dig for hvilket design du gerne vil have. Hvad angår designet findes der talløse muligheder at vælge imellem. Designet skal gerne afspejle din personlige stil og det udtryk du ønsker.

Uanset om du kan lide stjerner, måner, kløvere eller et helt fjerde design, vil du kunne finde et fantastisk look, der passer til din personlige smag.

3. Størrelse der passer til ansigtsformen

Den sidste ting at overveje når du køber sterling sølvøreringe er hvilken størrelse du vil have. Størrelsen betyder noget for øreringe!

Du vil se at et stort par vil gøre dit ansigt mindre og hvis du bærer mindre øreringe af vil dit ansigt syne længere. Størrelsen på øreringene afhænger virkelig af hvordan du vil have dit ansigt ser ud og hvilken ansigtsform du har.

Du vil måske endda beslutte dig for at købe flere par i forskellige størrelser, så du altid har et par øreringe, der passer til dine behov.

Brug disse råd!

Disse er de råd du bør have med i overvejelserne når du køber sølvøreringe som du skal gå med. Lad dette være vejen til at finde de rette sterling sølv øreringe, du får stor glæde af.

Hvis du tager dig tid til at vælge den stil, det design og den størrelse der bedst passer dig, vil du ende med et par øreringe, der ser fantastiske ud til dig.

Sørg for at holde disse råd i tankerne når du begynder at købe smykker, så du køber det bedst mulige øresmykke.

Øreringe i sølv fra Julie Sandlau
Blad øreringe i Oxideret Sterlingsølv

Gode egenskaber ved sterling sølv øreringe

For det første er øreringe smukke genstande og en favorit hos både kvinder og mænd. Dette kan spores til en udsøgt charme og alsidighed, som kan kombineres med en række egenskaber.

Dette udseende, vist med hængende sølv øreringe, eller sølv ørestikker eller enhver anden type øreringe i sølv, kommer fra at de er lavet af sterlingsølv. Som resultat kan du være sikker på at dine øreringe vil skille sig ud fra mængden hvis du vælger sølv.

 

En anden fordel ved at lave øreringe i sterlingsølv er den styrke eller holdbarhed det besidder. Sterlingsølv er takket være legerings-processen blevet stærkt nok til at blive brugt til smykker. Du kan altså være sikker på at dine sølvøreringe vil holde i lang tid og du skal ikke bekymre dig for om dine øreringe falder af eller låsene går i stykker. En tredje fordel ved sterlingsølv til øreringe har at gøre med deres tilgængelighed både i antal og i pris. Som tidligere nævnt bruges sterlingsølv ofte til sølvøreringe og kan derfor findes næsten overalt. Derudover fås de i priser, der passer til enhver pengepung. I det mindste koster de som regel ikke så meget som guld

Hvad er sterling sølv?

Når man omtaler sølvsmykker, er det typisk lavet af sterlingsølv. Det skinnende metal er udbredt brugt til sølv øreringe, ringe, armbånd og meget mere. Det kommer måske som en overraskelse for de fleste. Faktisk er der næsten intet rent sølv på markedet, fordi rent sølv er upraktisk at bruge, pga. sin bløde stand.
Rent sølv defineres som 99,9 procent rent og har intet andet metal blandet I det. Sterlingsølv er 92,5 procent rent mens de resterende 7,7 procent, udgøres af et andet metal, fx kobber. Kobber bruges som basis metal, da det gør sølvet hårdere, så det derved kan formes på forskellig måder.

Sterlingsølv kan farves når det kommer i kontakt med luft, hvilket kaldes oxidering, og det er det legerede metal der tiltrækker farvningen. Det er nemt at rengøre med en blød klud, hvorved metallet vil genfinde sin glans.

Permanent link til denne artikel: https://www.xn--slvreringe-0cbc.dk/sterling-soelv-oereringe/