Sølvøreringe med perler – 5 typer perle øreringe.

Før du køber perleøreringe, bør du sætte dig ind i nogle af de forskellige stilarter. Vi gennemgår 5 stilarter i denne artikel.

Sølvøreringe med perler – stil 1

Perle-ørestikkeren

Perle-ørestikkeren er den mest klassiske ørering, og en forholdsvis billig en af slagsen. Perler og andre ædelsten (som f.eks. diamanter) glimter fra din ørering, mens en skrue på bagsiden holder øreringen på plads. Dette forhindrer, at man taber øreringene med de kostbare materialer.

Perleøreringe, som er til at købe, er Akoya-øreringe, eller ferskvandsperler i 18 karat guld, mens Tahitian- og South Sea-perler og diamanter er dyrere.

Ørestikkere er de mest uundværlige smykker i dit smykkeskrin! (Se sølv ørestikker)

Sølvøreringe med perler – stil 2

Hængeøreringe med perler

Hængeøreringe med perler giver din samling et smukt og fashionabelt look.

Disse øreringe kan justeres i længden, således at du kan gøre dem personlige.

Perlerne dingler bedst på kæden under øret, og hav ingen bekymringer angående kæden; den er tynd, men den holder perlerne godt på plads. Kæderne er altid lavet i 18 karat guld, 14 karat guld eller ægte sølv.

Søde perle øreringe
Sølvøreringe med perler
Øreringe i rhodineret sølv med perler
Perle ørestikker i sølv

Sølvøreringe med perler – stil 3

Dråbeformede øreringe med perler

Denne type har en større ædelsten, geometriske former eller charms hængende fra roden af øreringen, og vender normalt udad.

Visse dråbeformede øreringe kombinerer charms og en ædelsten (krystal, diamant, perler osv.).
Dråbens grundlæggende design gør, at øreringen skal hænge i en lige linje fra roden til enden.

Sølvøreringe med perler – stil 4

Perle øreringe med klemme

Det mest unikke ved denne type ørering er, at man ikke behøver at være piercet for at gå med den. En klemme presses op mod bagsiden af øret for at holde øreringen på plads, og denne kunne være af ørestikker- eller af hænge-typen.

De bliver mere og mere sjældne nu, da man ikke kan gå med dem i flere timer uden at føle ubehag.

Sølvøreringe med perler – stil 5

Ørehængere med perler

Denne ørering har flere forgreninger, som dingler ned fra roden af øreringen. For enden af forgreningerne findes ædelsten, de fleste med form som en tåre eller en dråbe.

Forskellige typer ørehængere:

Fiskekrog perleørering:

Har fået dette navn, fordi en del af den går gennem øret som en fiskekrog, hvilket får perlen til at dingle under øreflippen.

 

Fransk creol perleørering:

En afrundet hængende ørering, der er åben forneden for at gøre det muligt at påføre andre elementer igennem øreringen. Designet er cirkulært, hvilket får øreringen til at ligne en ring, mens perlen er under øret.

 

Clips perleørering:

Kan både bruges af piercede og ikke-piercede. Bagsiden af øreringen kan slås op, så den presser mod bagsiden af øret.

Tips til hvordan man vælger sølvøreringe med perler

Stilart

Vælg en stilart i øreringe, der får dig til at skille dig bedst ud – det være sig ørestikkere, creoler (se sølv creoler), hængeøreringe … der er massevis af valgmuligheder.
Men en kvindes smykkeskrin må ikke mangle øreringe af forskellige typer.

Perlestørrelse:

Der findes så mangle størrelser i perler, at det kan gøre det svært at vælge. For en ørestikker er 12 mm nok, da større perler kræver en stor øreflip, hvilket – hvis man har det – kunne gøre ørerne flotte. Men perler på 6 mm er også små og smukke.

Materiale:

Nogle perleøreringe er lavet af 18 karat guld, 14 karat guld, ægte sølv, eller billige materialer. Dette har slet og ret noget med personlige præferencer at gøre. Men hvis du har en anelse allergi over for metaller, bør du vælge 14 karat guldøreringe. Andre ædelstene, så som diamant, jade og krystal, går også rigtig godt sammen med perler. Øreringe med perler og øreringe med diamanter er mere luksuøse og elegante, især ørestikkere med perler og diamanter, der kræver en mindre størrelse i perle (7-9 mm), da der er brug for plads til diamanten.

Længde:

Rigeligt med længde gør sølvøreringe med perler klare og rene, men hvis de er for lange, kan børn og babyer komme til at flå dem af fra dit øre.

Husk på ovenstående råd; så får du nemt nogle perle øreringe, der er pengene værd.

Permanent link til denne artikel: https://www.xn--slvreringe-0cbc.dk/soelvoereringe-med-perler/