Den bedste måde at rengøre sølvøreringe

Perle sølv øreringe

På grund af sine komplicerede designs og udsøgte strukturer er sterlingsølvøreringe en af de sværeste typer smykker at rengøre.

Sammenlignet med ringe, som har enklere udsmykninger, har øreringe ofte vedhæng og indlægninger med halvædelstene, som gør rengøringen besværlig.

Hvis dine sølvøreringe bliver beskidte er det mest åbenlyse valg en professionel rensning, som er dyr. Her er nogle metoder til at rengøre dine øreringe sølv og andre fint udførte smykker.

Sterlingsølv bliver mat på grund af en kemisk reaktion, som sker når sølvet møder substansen svovl, som findes i vores miljø. Sølvsvovl er den mørke hinde, der dannes på overfladen af sølv.

Denne mørke farvning af overfladen kan fjernes med pudsemidler. Men i processen med alt det gnidning og pudsning kan dele af smykket tabes.

Øreringe i sølv

Fasthold øreringenes glans

Heldigvis findes der nu en måde at bring sterlingsølvs glans tilbage uden at gnide og uden at miste sølvets fine makeup. Denne løsning er så simpel og så nem at du vil undre dig over hvorfor du ikke har hørt om den før.

Med videnskaben og den basale kemis vidundere vil glansen og det elegante look i dine smykker aldrig forsvinde igen. Dette rengøringsmiddel koster kun en brøkdel af det professionelle rengøringskit og det bedste af det hele, er at du som regel kan finde det i dit køkken.


Du skal bruge noget aluminium folie, der kan lægges i bunden af et glas eller en hård plastik beholder. Hæld kogende vand i beholderen, nok til at dække smykkerne og bland med et par skefulde natrium.

Når natriummet er opløst i det varme vand lægges smykkerne i og lad dem lægge sig pænt på aluminium foliet. Sørg for at smykkerne ikke ligger ovenpå hinanden i bunker og at de ligger fladt på bunden, på foliet. Observer som opløsningen begynder at boble med det samme og den begynder at dampe ildelugtende.

Lad smykkerne blive der i ca. et minut, tag dem så op og skyl dem med koldt vand. Efter denne korte proces vil dine sterlingsølv øreringe igen være skinnende og elegante.

Cari sølv øreringe

Tilbage