Sølvøreringe – altid på mode

Sølvøreringe med brune perler

Sølv er et ædelt metal, som udvindes ved minedrift fra jorden i form af malm. Sølv er et blødt metal, hvilket betyder at for at kunne forme det til øreringe, skal det blandes med et legeringsmetal.

Det meste brugte legeringsmetal til sølvøreringe er nikkel. Mange har dog nikkelallergi, så derfor findes der antiallergiske øreringe, som laves uden brug af nikkel i blandingen, og i stedet bruges andre metaller som kobber og messing.

De er som regel i et design lavet i sølv og vedhæftet til delene, der enten klipses sammen om ørerne eller stikkes gennem et hul i ørerne.

Prisen varierer fra ørering til ørering, som i store træk bestemmes ud fra to faktorer, nemlig det håndarbejde, der er gået til at lave øreringene og vægten.

Jo mere udført og jo tungere, jo mere vil de også koste. De fleste har rimelige priser. Og prisen er slet ikke den samme som samme type smykker lavet i guld eller platin. Prisen kan variere fra under 100 kr. til over mange hundrede kr. Nogle er besat med ædelstene og halvædelstene og disse vil koste mere end et par simple creoløreringe.

Perle sølv øreringe

Creoløreringe

Creoløreringe er blandt de mest foretrukne sølvøreringe og prisen på creoler er meget rimelig. Nogle øreringe i creolstil kan fås til under 50 kr.

Disse øreringe kan købes alle steder, hvor der sælges smykker. Der er også andre muligheder for at købe dem. De kan købes i mange tøjbutikker, og udsalgsvarehuse, der sælger smykker har dem typisk også.

Der findes også mange butikker på nettet, der specialiserer sig i salg af sølvsmykker.

Øreringe i sølv

Øreringe sølv er et super modetilbehør, de er rimelige i pris og går ikke af mode. De værdsættes for deres omkostningseffektivitet og deres tone. At bære dem er simpelt, de er gode gaver og nemme at finde.

Du finder et stort udvalg af øreringe i sølv online, hvor priserne er lave og hvor der er sølv øreringe i alle tænkelige designs. Der er noget for enhver smag.

Sølv øreringe Sølvøreringe Øreringe i sølv
Tilbage